Trupul artistei a fost descoperit inert in Bucuresti, in fata blocului unde locuia. Medicii, chemati de urgenta de catre vecini, au incercat aproape o ora sa-i redea pulsul, insa fara rezultat. Politistii incearca acum sa isi dea seama daca au de a face cu un accident ori o sinucidere.

Malina Olinescu s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti, intr-o familie de artisti. Indragostita iremediabil de muzica, incepe sa cante inca de la varsta de cinci ani, participand la diverse festivaluri. Un pas important in cariera sa a fost "Scoala Vedetelor". In 1997, pe scena Festivalului de muzica usoara Mamaia obtine premiul I la sectiunea "Slagare", cu melodia "Mi-e dor de tine". Trei ani mai tarziu se casatoreste cu Dan Stesco, membrul trupei Compact, de care divorteaza insa in 2008. O perioada se afla mai mult in grija medicilor, afectata fiind de despartire.

"In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau. Si nu doar pe mine, ci si persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala, ba c-ar trebui sa mai schimbam una sau alta, ba 'Hai, mai suna-ma', ba 'Mai vedem", spunea artista.

Citeste mai multe despre ce a insemnat Malina Olinescu pentru industria muzicala romaneasca pe www.stirileprotv.ro