Site-ul isi invita utilizatorii intr-o calatorie culinara in jurul lumii pentru a afla cum si ce se mananca in alte tari, pentru a sparge prejudecatile din bucatarie si pentru a explora rafinatele cai ale gustului si mirosului. 

www.foodstory.ro recomanda utilizatorilor sai unde sa manance cea mai buna supa de pui sau cea mai aromata friptura de vita si ce ar putea sa bea alaturi de felurile de mancare preferate. Iar bucatarii pasionati care stiu retete deosebite, le pot impartasi aici tuturor.

Tot www.foodstory.ro spune si ce gatesc cei mai tari bucatari din lume, care sunt trendurile culinare si ce inseamna sa mananci sanatos si gustos.

Site-ul se adreseaza celor carora le place sa gateasca, care sunt pasionati de arta culinara, care simt nevoia sa schimbe felul in care se mananca sau care vor sa incerce noutati culinare.

Iar ca fie si mai simplu, www.foodstory.ro a fost conceput astfel incat sa poata fi accesat de pe orice dispozitiv si cu ajutorul oricarui browser, fie ca e mobil sau desktop/laptop.