AURELIA VISINESCU este cea mai cunoscuta femeie oenolog din Romania, producand in crama Domeniile Sahateni vinuri speciale, cu personalitate. Indragostita dintotdeauna de natura si atrasa initial de arhitectura peisagera, in ultimii ani ai Facultatii de Horticultura, Aurelia Visinescu alege sa studieze oenologia, fiind fascinata de stiinta din spatele licorii lui Bachus.

Urmandu-si pasiunea pentru vin, roadele muncii sale nu s-au lasat asteptate, acestea concretizandu-se in propria podgorie si crama, infiintate cu sprijinul si la indemnul asociatului sau, Steve Cacenco. De fiecare data cand este intrebata cum e sa fie o femeie de succes prezenta intr-un domeniu dominat de barbati, Aurelia are un singur raspuns: „Intr-o lume guvernata dupa regulile profesionismului nu exista femei sau barbati, exista doar specialisti!”

De-a lungul timpului, atributele vinurilor semnate de Aurelia Visinescu au fost recunoscute de multe ori, iar in 2012 se mandreste cu opt medalii obtinute la cele mai prestigioase concursuri internationale. Dintre medaliile obtinute in 2011, este de notat Medalia de Aur la Concursul Mondial de la Bruxelles, pentru cupajul Red Artisan 2007.

Proiectul „Meet the WOMAN!” se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

„Meet the WOMAN!” inseamna evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

ACCESUL LA EVENIMENT

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar dupa confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate. Rezervari la: [email protected].

incont.ro este partener al evenimentului.