Daraban va asigura interimarul pana pe 27 martie, cand va avea loc Adunarea Generala a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.
 
"S-a hotarat ca in prima faza sa asiguram un interimat, care va fi validat pe 27 martie. Dupa aceasta data interimatul poate fi asigurat pe o perioada de 30 de zile, dupa care vom declansa alegeri anticipate prin motiune de cenzura", a spus Daraban, intr-o conferinta de presa.
 
Vicepresedintii Camerei de Comert si Industrie a Romaniei au declarat vineri ca nu stiau ca presedintele Mihail Vlasov ia mita, dar stiau ca acesta merge la cazinou si nu si-au pus problema ca nu ar avea bani, dat fiind ca Vlasov are o casa de avocatura si alte afaceri.

"Nu stiam ca ia spaga, dar stiam ca merge in cazinou. Era ilogic sa-l intrebi pe Vlasov din ce traieste. Are o casa de avocatura, are case la Iasi din care primeste chirie, bonificatie de la Camera de Comert de 6.000-7.000 de lei pe luna", a declarat, intr-o conferinta de presa Ion Mocanu, unul dintre vicepresedintii Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).
 
Reprezentantii CCIR au precizat ca pornesc de la prezumtia de nevinovatie in cazul Vlasov, precizand ca nu sunt nici multumiti, nici nemultumiti de activitatea acestuia.
 
Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut 1 milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj.
 
Vlasov a fost denuntat la DNA de un om de afaceri, de la care ar fi cerut 1 milion de euro, iar marti a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, asupra presedintelui Camerei de Comert fiind gasita suma de 200.000 de euro, potrivit DNA.