Unde se intampla?

E vorba despre centrele Unirea Shopping Center din Bucuresti si Unirea Shopping Center Brasov, dar si despre Promenada Mall si Carrefour Focsani.

Astfel, vineri spre sambata, in Bucuresti si Brasov, va asteapta reduceri de pana la 75%.

Oficialii Unirea Shopping Center Bucuresti au declarat pentru incont.ro ca absolut toate magazinele gazduite de centrul comercial sunt deschise in noaptea de 23 iulie si va asteapta cu reduceri intre 10 si 75%.

Printre marcile cunoscute care pot fi gasite in Unirea Shopping Center se numara si STEILMANN, HOUSE OF ART, TINA R, LCW, I.D. SARIERRI, TRIUMPH, LEONARDO, SARRA BLU, LOTTO, NIKE, PUMA sau KENVELO.

Caravana reducerilor merge mai departe sambata!

Pe 24 iulie, Promenada Mall si Carrefour Focsani va invita, la randul sau, la "Noaptea Reducerilor", care de aceasta data se va desfasura intre orele 22:00-02:00, iar discounturile oferite de catre magazinele centrului comercial vor ajunge pana la 70%.

Organizatorii va promit ca nu vor lipsi de la acest eveniment: prezentarile de moda si petrecerile in aer liber.

Alternativa?

Daca anunturile centrelor comerciale nu vi se par prea tentate, exista si o alternativa, tot in acest weekend.

Daca locuiti din Bucuresti si v-ati plictisit de hainele din dulapul de acasa, puteti face ceva destul de interesant in acest weekend: schimb de lucruri.

Sambata si duminica, la terasa deBufet (strada G-ral Budisteanu numarul 10), are loc un eveniment special, dedicat hainelor si accesoriilor.

Sambata, aveti de ales din oferta a peste 20 de expozanti cu haine si accesorii vintage, creatii handmade si tineri designeri, iar duminica puteti sa va schimbati hainele de care v-ati plictisit cu alte zeci de "fashionistas", intr-un eveniment care se vrea cel mai mare schimb de haine facut vreodata. Mai multe detalii AICI!