E drept ca fiecare domnisoara a dantuit cat zece la trecerea dintre ani, dar tot barbatii au iesit, pana la urma, mai castigati. De parca n-ar fi fost suficient ca erau inconjurati de sute de femei frumoase, in cluburile de fite din capitala a fost parca intrecere intre ele: domnisoarele s-au unduit mai ceva ca niste cadane, iar pe scena, zeci de animatoare mai mult dezbracate, le-au aprins imaginatia domnilor.

Noroc cu sampania fina, care i-a mai racorit putin. In aceste conditi, cine sa mai tina cont ca a cheltuit intr-o singura noapte chiar si 5000 de euro? Si uite-asa, intre doua pahare, unii si-au adus aminte ca trebuie sa sarbatoreasca de doua ori.

"Stiti ce sarbatorim noi astazi? e ziua lu soacra-mea, face 80 de ani"

Dar sa nu credeti ca in pub-urile din centrul vechi a fost mai putina distractie. Dimpotriva. Dupa cateva cocktailuri, fetele si-au pierdut rapid inhibitiile.

Altii, in schimb, la cumpana dintre ani, au cazut in butoiul cu melancolie.

Cu aceleasi ganduri, au intrat in 2013 si alte sute de petrecareti pe care anul nou i-a prins in discotecile din statiunile montane.

Domnisoarele, in schimb, ca sa mai forteze putin mana destinului, au mizat pe lenjerie intima rosie ca focul.

Dar sa nu credeti ca a obosit cineva de la atata distractie. Dupa ce isi revin din mahmureala, multi isi vor petrece prima seara din 2013 tot prin cluburi si baruri.