Jana Kramer s-a aflat in Romania in 2005 pentru filmarile la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", in regia lui Ellory Elkayem. Ea sustine, in interviul acordat revistei americane Maxim, ca a ajuns la spital pentru ca se simtea rau si ca medicii romani au diagnosticat-o gresit, fiind supusa unei operatii de apendicita care i-ar fi pus in pericol viata.

"M-am simtit rau. Nu voiam sa ma plang si sa fiu considerata o povara. In cele din urma, a trebuit sa merg la spital. Doctorul de-abia vorbea engleza, dar mi-a spus ca trebuie sa imi scot apendicele", a declarat Jana Kramer.

Actrita mai spune ca se simtea din ce in ce mai rau si a decis sa plece in Statele Unite pentru a fi consultata de un alt doctor. Kramer precizeaza ca doctorul american i-a spus ca ii fusese extirpat apendicele degeaba, pentru ca avea probleme la colecist.

"Ei (doctorii din Romania, n.r.) au facut operatia si cele sase zile de recuperare s-au transformat in doua saptamani, pentru ca m-am imbolnavit de pneumonie in spital. Am zburat inapoi in SUA si doctorii mi-au explicat ca nu era vorba de apendicita ci de vezica biliara. Daca nu ma operam, puteam sa mor", a spus actrita.

Jana Kramer este cunoscuta in principal pentru roluri in seriale, cum ar fi "One Tree Hill", "Grey's Anatomy" sau "Entourage".

CITESTE AICI DESPRE CAZUL SOPRANEI AMELIA ANTONIU, INFECTATE INTR-UN SPITAL DIN CAPITALA!