Sa incepem cu un mall, unde sunt foarte multe magazine ce vin cu reduceri. Este vorba despre Baneasa Shopping City si despre weekendul care tocmai incepe!

Pe 3, 4 si 5 decembrie, magazinele in cauza au preturi speciale doar pentru tine! Ofertele de nerefuzat sunt in cea mai mare parte la accesorii, IT, home & deco, dar nu numai.

Asadar, Oxette are o reducere de 20% pentru ceasuri si 10% pentru bijuterii, Be in Time - 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur, Zen - 25% discount pentru produsele selectate, iar Yuno Pearls - pana la 20% discount.

Mai departe, Cielo Venezia 1270 - 50% discount pentru produsele selectate, iar la Moa, pentru al doilea produs cumparat platesti jumatate din pret, in timp ce la Meli Melo ai 10% discount si la colectia noua.

La B&B, primesti 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur, in timp ce la Media Galaxy, toate produsele ti se vand cu 10% discount.

Urmeaza Bell'agio Casa, cu 20% discount la produsele de Craciun, Reaction cu 20% discount si Mango cu pana la 40% la accesorii.

Mai departe, la Debenhams ai 30% discount, la Kultho - 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur si la Exotique - 5% pentru cristale, 10% pentru mobile si pana la 20% pentru accesorii.

Tot in zona de accesorii, Parfois iti face cadou pana la 30% din valoarea produselor, dovedindu-se mai darnic decat Sarra Blu, care taie 10% pentru produsele care nu sunt supuse altor promotii.

Aceste reduceri nu sunt insa toate si in mall va mai asteapta si multe alte surprize asa ca ar fi pacat sa nu mergeti pana acolo n acest weekend, daca locuiti in Bucuresti.

Mergem mai departe! Pana pe 7 decembrie, toate produsele de la Kickback au reducere de 15%, ca sa aiba Mos Nicolae ce sa puna in ghete fara regrete.

Daca sunteti fani ai brandurilor de skate si vreti sa va faceti o bucurie sau sa fericiti pe altcineva, profitati de reduceri.

Prin oferta se perinda tenisi Converse, Adio, Osiris, DC si Element de la 182 de lei, blugi DC si Element de la 212 lei cei de baieti, 178 de lei cei de fete, hanorace la 150 de lei si multe, multe altele, iar transportul este gratuit, ne anunta magazinul in cauza.

Daca aveti chef de niste cumparaturi mai serioase si bani, bineinteles, va prezentam oferta de laptopuri!

Si farmaciile au cadouri si oferte speciale de Mos Nicolae: atat jucarii pentru cei mici, cat si cosmetice pentru cei mari!

Citeste neaparat si Febra cumparaturilor de Sarbatori: Unde gasesti cele mai mari reduceri!