Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, intre orele 14.00 si 17.00, la Hotelul Novotel din Bucuresti. Elevii si studentii interesati sa-si continue studiile in strainatate vor putea discuta personal cu reprezentantii universitatilor despre programele oferite si conditiile de aplicare. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro.

Invatamantul scandinav este gratuit pentru studentii din Uniunea Europeana si este printre cele mai bine cotate in topurile globale, remarcandu-se prin calitatea si dimensiunea aplicata a programelor de licenta si master in limba engleza, precum si oportunitatile de angajare dupa absolvire.

Materiile si subiectele sunt special concepute de catre firme si companii, de catre potentialii angajatori, astfel incat atunci cand studentul se lanseaza pe piata muncii, sa fie perfect pregatit sa activeze in domeniul in care a terminat studiile, au precizat organizatorii, intr-un comunicat de presa.

Pe langa faptul ca studiile de licenta si master sunt gratuite in Danemarca, din acest an studentii din UE primesc o bursa din partea statului danez in valoare de 720 de euro, in cazul in care demonstreaza ca lucreaza legal, in regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore pe saptamana.

Education on Tour este organizat in Romania de catre IEC - International Education Center si EDvisory Education, organizatii care isi propun sa promoveze si sa faciliteze studiile in strainatate pentru elevii si studentii romani.