Orange pluseaza cu ofertele dedicate stelistilor sau dinamovistilor de exemplu. Concret, suporterii primesc minute in retea pentru fiecare gol dat de echipa in deplasare sau bonus pentru fiecare egal. In plus, poti sa vorbesti la jumatate de pret cu alti membri ai Prepay Suporter si ai 5MB pentru trafic pe mobil.

Optiunea Prepay Suporter poate fi activata gratuit prin SMS si apoi primesti informatii despre scor sau despre cartonasele rosii din meciurile echipei favorite. Atentie insa, tariful pentru fiecare mesaj primit este 5 centi. Trafic inclus pentru pasionatii retelelor sociale!

Ce echipe sunt incluse in promotia Orange? Cei trei „granzi” de Bucuresti – Steaua, Dinamo si Rapid, apoi, Universitatea Craiova si Universitatea Cluj, FC Brasov si FC Vaslui.

Vodafone contrataca si tinteste segmentul tinerilor si le ofera trafic de internet bonus pentru fiecare reincarcare.

Astfel, cei care activeaza o cartela Vodafone de 5 euro primesc cadou trafic de 50MB care este valabil 7 zile. Pentru cei care nu se dezlipesc de telefon si vorbesc minut de minut cu prietenii pot sa-si creeze un grup de 2,3 sau 4 amici, iar la fiecare reincarcare a unuia dintre ei, ceilalti primesc cate 50 de minute bonus. Bonus lunar pentru 48 de luni.

In schimb, Cosmote a renuntat la ofertele dedicate suporterilor si s-a concretat pe cele cu cate 5.000 de minute gratuite in retea. In plus, cei care reincarca minimum 4 euro primesc cate 1 euro credit bonus lunar timp de 48 de luni de la activare.