Cu cosurile incarcate, oamenii nu au plecat dintre rafturi pana ce nu au taiat de pe lista tot ce au notat acasa. Romanii spun ca s-au saturat de carnea grea de porc asa ca au cautat pasarea, pestele, branzeturile sau legumele.

"Acestea sunt ultimele aprovizionari inainte de revelion. Am aprovizxionat foarte bine raionul de bauturi alcoolice, 50% vin, sampanie, la raionul de branzeturi avem cantitate dubla, la legume, fructe", spune Gabriela Cocoi, manager de magazin.

In plus, pentru produsele care au cautare de revelion comerciantii au diversificat oferta. Spre exemplu, la raionul peste poti cumpara scoici sanjack, stridii sau langustine.

Putem spune ca maine cei care au uitat sa cumpere ceva sau nu au gasit si si-au propus sa revina in magazine au mai putine ore la dispozitie. Si asta pentru ca in Carrefour spre exemplu vanzatorii isi mai asteapta clientii pana la ora 18. La fel si magazinele Cora, Kaufland sau Real.

Magazinele Metro vor inchide cu doua ore mai devreme...adica la ora 16 iar supermarketurile Mega Image cu o ora mai tarziu, la ora 19!

In prima zi a anului totul va fi inchis, astfel ca dupa ziua de maine, abia pe 2 ianuarie comerciantii incep anul in forta cu program normal de la ora 8 sau 9 dimineata.