De cate ori nu vi s-a intamplat sa uitati in priza uscatorul de par dupa ce l-ati folosit? Aveti mare grija, un astfel de model ar putea provoca un incendiu, tocmai de aceea a fost retras de pe piata. "S-a identificat un defect intre punctele de contact ale comutatorului, asa ca se poate acumula material conductor care se poate supraincalzi in timp", spune Oana Tanasescu, reprezentant Philips Romania.

Este vorba despre 5 modele toate marca Philips. Producatorul a primit mai multe reclamatii din Corea de Sud insa nu risca sa se intimple o tragedie. Si Romania, retailerii au retras produsele de la raft.

Uscatoarele cu defect vor fi casate si toti cei care au un astfel de model acasa sunt sfatuiti sa li se adreseze comerciantilor de electrocasnice. "Nu conteaza cat a costat produsul inainte, nu conteaza daca mai este sau nu in garantie, daca face parte din acele serii el va fi inlocuit fara nici o problema", spune Cristian Moanta, director marketing lant magazine.

Ca sa recunoasteti mai usor produsul, trebuie sa stiti ca toate uscatoarele periculoase au manerul pliabil si au fost vindute intre 2006 si 2011.