"A avut ieri (vineri - n.r.) domnul Teodorovici o intalnire cu tot mediul de afaceri, in special din industria serviciilor. Ei erau cei care ne-au propus sa impozitam bacsisul, acum dupa prima luna s-au razgandit si ei, s-a razgandit si domnul Teodorovici, il astept miercuri cu o propunere concreta. Din 100 de masuri pe care le luam, nu cred ca sunt bune toate, poarte sunt 90. Daca 10 sunt proaste nu perseveram in ele, asa ca nu am nimic in ideea de a face un pas inapoi intr-o chestiune daca merge prost. N-am nicio problema sa facem un pas inapoi sau sa gasim o solutie mai desteapta si il astept pe domnul Teodorovici miercuri la sedinta de Guvern cu o propunere mai eficace decat cele de pana acum", a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

In context, prim-ministrul a precizat ca, in urma actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, in primul trimestru al anului au fost inregistrate incasari la buget de un miliard si jumatate de euro. 

"La ce nu fac un pas inapoi este faptul ca efortul de combatere a evaziunii fiscale la nivel national este un lucru esential pentru Romania si daca am obtinut un miliard si jumatate de euro in plus incasari la buget in primele luni, nici nu vreau sa ma gandesc cata evaziune fiscala este daca cu un pic de sperietura am scos un miliard si jumatate de euro in primul trimestru", a conchis Victor Ponta.