Carrefour are sute de produse alimentare la promotia "Cumperi doua produse identice si dai mai putin cu 50% pentru al doilea".

Astfel, gasesti ulei de masline Extra Virgin (0,5 litriX2, marca Pietro Coricelli) la 25,98 lei, orez Camolino (2x800 grame, marca Riso Scotti) la 6,72 lei sau whisky Ballantines (2x0,5 litri) la 52,20 lei.

Cauti un produs anume? Vezi daca e la oferta si ce pret are!

Tot aici, gasesti cuptor cu microunde Bluesky de la 130 lei, robot de bucatarie Philips de la 260 lei si mobila pentru dormitor de la 600 de lei, in care intra un pat dublu, un dulap cu trei usi, o comoda cu sertar si doua usi si o noptiera.

Un pic mai ieftin, adica la 400 de lei, gasiti mobila pentru dormitor la Real. In aceasta suma intra un pat dublu, un dulap cu trei usi si doua noptiere.

Si acest magazin are o promotie similara cu cea a Carrefour si la care platesti doar 50% din al doilea produs. In ea, intra insa numai cosmetice, in timp ce Carrefour o deruleaza in special pentru produsele alimentare.

Aparatele foto se vand ca painea calda la preturi de la 200 de lei. Du-te sa vezi ce mai au, daca vanezi unul de mai mult timp! Nu mai astepta!

Tot la Real, mai sunt la oferta si cizme lungi de piele de la 160 lei si ghete pentru barbati, facute din piele de la 120 de lei, dar si jachete de piele de la 249 lei.

Oferta completa o poti vedea aici!

Si Cora are la promotie jachete de piele, atat pentru barbati, cat si pentru femei, la preturi de la 280 de lei.

Daca ai sau iti faci tichet Cora, ai parte de reduceri de pana la 20% la cateva zeci de produse. Vrei preturi hiper- mici?

Tot Cora are calorifere electrice de la 150 de lei! De altfel, toate magazinele au oferte pentru incalzitoare, aeroterme sau calorifere electrice! Alege cu grija!

Billa incearca sa recupere terenul vanzarilor si are reduceri si de pana la 40% la o serie intreaga de produse atat alimentare, cat si nealimentare. Uita-te si vezi ce-ti trebuie! La unele dintre alimente, bate Carrefour cu brio.

Mega Image insista pe ideea ca are preturi mici tot timpul, iar produsele marca proprie sunt la mare cautare.

Mai departe, la Auchan, in Titan, este targ de miere si produse apicole in acest weekend. Poate vrei sa treci pe acolo!

Daca mergi la Kaufland, sunt si aici mai multe produse la promotie!

Pentru ca acum esti mult mai bine informat/-a, cu siguranta ca vei ramane macar cu cateva sute de lei vechi in plus in buzunar, alegand magazinul in functie de necesitatile tale, dar cu atentie maxima la preturi!