Bursa Executive MBA Tiffin University va acoperi costul programului si al manualelor necesare in cadrul cursurilor si va fi oferita lui George Brailoiu sau, la recomandarea sa, oricarei persoane care intruneste conditiile de inscriere.

"Donatia manuscriselor lui Emil Cioran este un act generos si exemplar, care ar trebui imitat, pentru ca, in sfarsit, cultura romana sa reintre in posesia tuturor valorilor sale instrainate. Salutam faptul ca, prin efortul unui om inimos, manuscrisele unui mare ganditor roman se intorc in tara pe care a iubit-o si a urat-o atat", a declarat prof. dr. Ioan Panzaru, rectorul Universitatii din Bucuresti.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University impreuna cu Universitatea din Bucuresti este acreditat si recunoscut de catre numeroase institutii si corporatii ca formator de oameni de afaceri cu abilitati manageriale, cu un nivel al cunostintelor si aptitudinilor foarte ridicat.

Topul programelor de MBA oferite pe piata romaneasca de educatie in business

Programul are ca scop dezvoltarea competentelor legate de abilitatile de comunicare, rolul de lider si munca in echipa, tehnologia informatiei, fluxul si managementul finantelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia si analiza companiei in raport cu competitorii si industria, managementul companiei la nivel national si global.

In 7 aprilie, George Brailoiu a cumparat o parte semnificativa din manuscrisele lui Cioran scoase la licitatie la Paris, pe care le va dona Bibliotecii Academiei.

Cine este romanul care a dat peste 400.000 de euro pe manuscrisele lui Cioran? VIDEO

Printre manuscrisele castigate se numara diploma si teza de licenta a scriitorului, diploma de bacalaureat si manuscrisele volumelor "Schimbarea la fata a Romaniei", "Cartea amagirilor", "Lacrimi si sfinti".