Pe 8 martie, doamnele isi pot serba feminitatea petrecand o seara cu stil, la Carol Parc Hotel din Capitala. Aici seara de 8 martie va fi sarbatorita fastuos cu sampanie la discretie, caviar, flori si cadouri pentru toate doamnele!

O experienta multi-senzoriala, adresata tuturor simturilor, apetisanta si aromata, in Palatul Suter, azi la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de 5 stele din Romania: sampanie Schlumberger la discretie, piano live incepand cu ora 19.30 si un meniu light delicios: mousse de sampanie si caviar, piept de pui si creveti in sos de sampanie cu legume tournis, zabaglione cu sampanie si capsuni. Un tur prin cele mai frumoase camere si apartamente ale palatului, un drink in Piano Club, o expozitie de parfumuri si cosmetice de lux pe care doamnele le pot experimenta si, bineinteles, flori si un cadou oferit cu drag din partea noastra. Pretul unui meniu este de 32 euro/pers in limita a 40 locuri. Grupurile mai mari de 4 persoane beneficiaza de reduceri”, se arata intr-un anunt al Palatului Suter.  

Nici restaurantele nu se lasa mai prejos. Spre exemplu, restaurantul italian La Brace le-a pregatit tuturor femeilor carduri de fidelitate cu discount de 10% pe viata.

De aceasta reducere vor beneficia oricand vor fi clientele restaurantului, atat singure, cat si in compania prietenelor lor. Cardurile cu discount de 10% vor fi inmanate tuturor doamnelor care vor petrece ziua femeilor, pe 8 Martie, in restaurantul La Brace”, scrie in oferta restaurantului Italian.

Unele hoteluri au pregatit oferte special pentru toata saptamana 1-8 martie. Este si cazul celui mai vechi hotel de 5 stele din Bucuresti: InterContinental.

Club InterContinental Lounge te astepta zilnic, in perioada 1 - 8 martie, incepand cu ora 14.00, pana la ora 22.00. Pret: 65 RON de persoana, TVA inclus. Ceai, cafea, bauturi racoritoare, gustari, sandvisuri si prajituri incluse”,  se arata in oferta.

Hotelurile de cinci stele din Bucuresti isi pun la dispozitie restaurantele pentru evenimente de 8 martie, la tarife ce variaza intre aproape 60 de lei (15 euro) si 170 (41 euro) de persoana, potrivit reprezentantilor hotelurilor.

Cina romantica poate fi desavarsita cu un cadou pentru doamne. Si aici ofertele abunda, insa daca vreti sa fiti inventivi, puteti incerca ceva inedit. Banca BRD Groupe Societe Generale a introdus de curand un nou model de card, pe care puteti imprima fotografii. Astfel, un nou card cu fotografia doamnei special din viata dumneavoastra, ar fi un exemplu de cadou de efect.