Pana pe 7 mai, ziua in care va avea loc concertul Shakirei aici in Piata Constitutiei ar putea sa se circule foarte greu.

Primaria a introdus restrictii de circulatie inca de dimineata, de la ora 7.00. In fiecare zi pana vineri in aceasta zona se va circula doar pe o banda pana la ora 23.00.

Iar pe 7 mai, de la orele 13.00 si pana a doua zi dimineata, circulatia va fi inchisa complet!

Concret, pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite, dar si pe Bulevardul Unirii, intre I.C Bratianu si Piata Constitutiei, nu va mai trece nicio masina.

De altfel, aici deja se lucreaza intens. In aceasta dimineata, 13 tiruri si 6 autocare au descarcat echipamente si materiale pentru scena.

Pentru un asemenea show, pe care Shakira il va sustine si la Bucuresti, artista are cerinte extrem de stricte pe care trebuie sa i le respecte organizatorii concertului.  

"Isi doreste o cabina foarte luxoasa in zona de backstage si pentru asta a trebuit sa luam chiar o mobila speciala, din lemn indian, o canapea cu perne din puf de gasca, in fine, ceva confortabil si foarte luxos", spune Laura Coroianu, din partea organizatorilor.

Asadar, locul in care se va machia si imbraca Shakira inainte sa urce pe scena va fi decorat cu mobila lucrata manual, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham, dar si o oglinda marocana. De acelasi tratament special se va bucura intreaga echipa.

"Va fi insotita de coregraful ei personal, de stilistul ei personal si e trecut in lista si un profesor de franceza; nu stim exact daca ea invata franceza sau altcineva din anturajul ei. Ca un lucru inedit, bodyguardul ei personal este chiar fratele ei, Antonio”, explica Laura Coroianu.

Ce trupe ne incanta in 2011? Bon Jovi si Roxette, capete de afis!

Cat te costa sa mergi la concertul Roxette de la Bucuresti, din 30 mai 2011? VIDEO

Mancarea preferata ramane cea vegetariana. Si in afara de multe platouri cu fructe, artista columbiana este atrasa de mancarea traditionala romaneasca. Acum 3 ani, la la Timisoara, artista a ramas placut impresionata de sarmalele noastre de post.

Cele 20 de mii de bilete puse in vanzare initial de organizatori au fost suplimentate cu inca 1.000 pentru Gazonul A, unde cererea a fost mai mare si s-au epuizat. In acest moment nu mai gasiti locuri decat la Gazonul B.

Organizatorii anunta ca accesul in ziua concertului se va face sambata, incepand cu orele 17.00, fie pe Bd. Libertatii, dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii, dinspre Natiunile Unite.

Inaintea Shakirei, pe scena amenajata in Piata Constitutiei vor concerta Smiley si Boschito, urmand ca la ora 20.30 sa-si faca aparitia si diva columbiana.