Sunt magazine online care nu accepta la cumparare decat un anumit tip de telefoane mobile, printre care Nokia ocupa, bineinteles, un loc de frunte, si mai sunt operatori care iti cumpara telefonul chiar daca are defecte sau grave probleme de functionare!

In aceste cazuri, nu te astepta sa primesti insa sume importante de bani, ci bucura-te ca nu trebuie sa-l arunci si ca exista cineva care ti-l cumpara chiar si in starea in care a ajuns.

De exemplu, fie ca esti client Orange sau esti in alta retea, cu serviciul Buy-Back de la Orange poti folosi oricand vechiul telefon pentru a cumpara unul nou, un laptop sau orice alt produs din Orange Shop.

Vino cu telefonul vechi in Orange Shop si, dupa ce ii evaluam starea si functionalitatile iti oferim pentru el un cupon de reducere. Vei putea folosi apoi acest cupon in orice Orange Shop pentru a-ti cumpara un telefon nou sau orice alt produs.

Inainte de a veni in magazin, poti afla valoarea estimativa a cuponului tau de reducere si aici. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli:

- selecteaza marca si modelul telefonului tau

- raspunde intrebarilor despre starea telefonului

- in functie de aceste informatii, poti afla valoarea estimativa a telefonului

 Astfel, la Orange, pentru un iPhone 4 de 36 G cu toate functiile intacte poti primi 176 euro. Dezamagitor?

Pentru un Nokia 2700 clasic primesti doar 10 euro, dar nu iti pierde rabdarea, cautarea d-abia a inceput!

Si cei de la MOBILUL MEU iti pun la dispozitie un sistem de buy-back, despre care se lauda deja ca ar fi "cel mai avantajos".

Vestea buna este ca este acceptat orice tip de mobil cunoscut!

Si Shoptel are aceeasi optiune, dar aici se accepta doar telefoane Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, HTC, Blackberry sau Apple.

La Internity ai mai multe avantaje decat in alte parti. Sa le enumeram!

Daca ai un telefon vechi uitat intr-un sertar, nu te ajuta deloc, pentru ca poti veni cu el la Internity si obtine un discount la cumpararea unui produs nou.

Poti beneficia de oferte imbatabile la telefoane mobile si accesorii GSM din magazinul Internity, poti alege oricare telefon mobil cu/fara conectare sau cu prelungirea contractului Cosmote si poti alege oricare accesoriu din CEA MAI VARIATA GAMA DE ACCESORII GSM.
 
Oferte de buy-back mai ai si AICI, dar si AICI sau AICI!

Continuam cu telefoanshop.ro, dar si cu etelefon.ro!

Daca vrei sa primesti cel mai bun pret pentru telefonul tau, incearca la cat mai multe dintre magazinele prezentate mai sus!