"Suntem exact in cvorum. Dar pentru ca opozitia nu se afla in sala, suspend azi (marti, n.r.) sedinta si reluam maine (miercuri, n.r.) la ora 10.00. Oricum, nu mai avem mult de parcurs", a spus Blaga, dupa ce a numarat senatorii si deputatii care au raspuns "prezent" la apelul nominal solicitat de opozitie.

Pana in acest moment, plenul comun al Parlametului a adoptat, pe articole, proiectul Legii bugetului de stat, precum si bugetele a mai multi ordonatori de credite, relateaza Mediafax.

Blaga a dat curs, marti, de patru ori, solicitarii reprezentantilor opozitiei de a se face apel nominal.

Cea de-a patra solicitare de apel nominal a fost facuta, marti seara, la ora 20.00, de catre viceliderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, Aura Vasile.

Ea a invocat faptul ca in sala s-ar afla prea putini parlamentari pentru a asigura cvorumul necesar de sedinta si i-a solicitat lui Blaga sa aplice prevederile regulamentului, respectiv fie sa suspende sedinta, fie sa faca apel nominal.

Blaga s-a opus in prima instanta solicitarii venite din partea Aurei Vasile, precizand ca exista cvorum de sedinta, relevat si de ultimul apel nominal.

Citeste si:

Sfarsitul succesului Google e aproape? Cum pot ingropa utilizatorii gigantul online

Brad, cu orice pret. Care sunt ofertele de anul acesta VIDEO