De exemplu, recent, cei care au smartphone-uri Android au primit o "veste buna": pot sa-si spioneze persoana draga sau chiar copiii.

Pe numele sau Secret SMS Replicator, softul permite monitorizarea SMS-urilor primite de o anumita persoana fara ca aceasta sa stie.

Cum se poate face asta?

Este foarte simplu: pune mana pe telefonul tau si instaleaza softul in cauza. Aplicatia nu poate fi detectata, iar mesajele tale vor fi trimise cu forward la persoana care te spioneaza!

Mai sunt multe alte softuri prin care telefonul tau, chiar si fara platforma de operare Android, pote fi interceptat fara ca macar sa banuiesti!

Sunt foarte multe persoane care vand pe Internet astfel de softuri chiar sub nasul autoritatilor de la noi.

Cum suna un astfel de anunt?

"Prin intermediul acestui software puteti intercepta in timp real convorbirile efectuate sau primite pe telefonul spionat, puteti primi o copie dupa mesajele trimise si primite pe telefonul spionat, puteti asculta tot ce se intampla in camera in care este amplasat telefonul spionat, puteti afla locatia telefonul spionat, puteti primi contactele din agenda telefonica a telefonului spionat, sau chiar puteti afla cand telefonul spionat schimba cartela sim sau inchide/ deschide telefonul", asa promite cel care a postat anuntul in cauza!

Excelent, nu?