Astfel, intre orele 11.30 si 14.30 soferii nu vor putea circula pe breteaua de legatura dintre strada Paris si Soseaua Kiseleff.

Intre orele 10.45 si 14.45 se va restrictiona circulatia rutiera pe benzile I, II si III de pe Bulevardul Aviatorilor, intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, pe sensul spre Piata Victoriei.

Totodata, circulatia rutiera pe Bulevardul Aviatorilor, pe sensul spre Piata Victoriei va fi deviata din Piata Charles de Gaulle, in acelasi interval orar.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a facut un apel la bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite zonele unde va fi traficul restrictionat, pentru a evita blocajele.

Totodata, intre orele 10.45 si 15.00, din cauza mitingului organizat de taximetristii independenti, autobuzele care circula prin zona Pietei Victoria vor avea trasee modificate.

Astfel, autobuzele liniei 122 vor circula pe traseul de baza numai intre Cartierul Latin si Piata Romana, cele de pe linia 300 vor merge pe traseul de baza intre Clabucet si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Buzesti, apoi pe un traseu modificat prin strada Buzesti, strada Occidentului, Bulevardul Gheorghe Manu, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Romana, de unde reintra pe traseul actual.

Autobuzele liniei 381 vor circula pe traseul de baza numai intre Piata Resita si Piata Romana, iar cele de pe linia 783 vor merge pe ruta de baza pana la Piata Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Constantin Prezan, Calea Dorobantilor, Bulevardul Dacia, Piata Romana, de unde reintra pe traseul actual.

Presedintele Asociatiei Taximetristilor, Viorel Radu, a spus ca la mitingul din Piata Victoriei vor participa aproximativ 1.000 de persoane. El a precizat ca taximetristii independenti vor veni la protest cu masinile, avand aprobare ca acestea sa stationeze pe Bulevardul Aviatorilor.