Daca unele companii se lauda pe retelele de socializare ca sunt suta la sute romanesti, in timp ce altele ne ureaza "La multi ani" si ne pun si melodii, sunt si firme care vin cu ceva mai practic: promotiile!

Ele stiu cat de mult ne plac reducerile si intr-o strategie de marketing destul de bine pusa la punct vin sa ne ofere ceea ce ne dorim!

"Cum te-ai gandit sa sarbatoresti anul acesta Ziua Nationala a Romaniei? Planuiesti sa fii alaturi de cei dragi plecati departe sau sa te intorci acasa la familia ta? Acum poti face ce iti doresti de 1 decembrie pentru ca Blue Air are reduceri de 10% la toate zborurile!", suna anuntul Blue Air.

Operatorul continua: "Numai miercuri, 1 decembrie 2010, poti cumpara bilete reduse spre oricare dintre destinatiile noastre!"

Mai departe, cei de la mall-ul online - Fashionup - ne ureaza La multi ani pe Facebook si ne anunta ca promotiile sunt in floare!

Discounturile merg pana la 90% asa ca merita sa faci un tur virtual!

Daca te intereseaza sa revervi o vacanta, azi poti primi o noapte de cazare gratuita!

"Va oferim O NOAPTE DE CAZARE GRATUITA suplimentara pentru orice noapte de cazare rezervata pentru perioada 1-3 decembrie, la Predeal Comfort Suites 5 Stars Hotel. In plus, aveti acces nelimitat la zapada si voie-buna!", spun proprietarii unui hotel de cinci stele din Predeal.

Mergem sa vedem o noua oferta, nu? BikeXpert ne propune o reducere de 15% pentru toate produsele din magazinele din Soseaua Pantelimon, nr. 94 si din Calea Mosilor nr. 4, ambele din Bucuresti!

Oferta nu se cumuleaza cu reducerile deja existente!

Cauti, de fapt, un cadou pentru copilul tau? Cei de la bestkids.ro au o reducere de 10% de Ziua nationala!

Nici patronii saloanelor de infrumusetare nu stau cu mainile in san si vin si ei cu oferte!

Si Carturesti intra in jocul promotiilor si declara 1 Decembrie - Zi de Cultura nationala cu reduceri de 10% la
"autori si artisti romani si transport gratuit la orice comanda".