Dolores O'Riordan, celebra voce a trupei irlandeze, a salutat publicul si a dat drumul unui concert energic.

Astfel, imbracata intr-o rochie cu volane roz, o capa neagra, la care a asortat manusi negre fara degete, Dolores a dansat, a sarit si a cantat la chitara melodiile care au crescut si dezvoltat trupa - "Linger", "Just my Imagination", "When you're gone", "Time Is Ticking Out", "I Can't Be With You", "Ode to My Family", "Free to Decide" si "Salvation".

De-a lungul concertului, solista a cantat la o chitara acustica alba, pentru ca la celebra melodie "Zombie" sa ia o chitara electrica si sa cante, impreuna cu publicul frenetic, versurile de protest.

"Sunteti nemaipomeniti. (...) Vom mai veni aici. (...) Sunteti o reala inspiratie", a spus Dolores O'Riordan, luandu-si la revedere de la public. Inainte de a se retrage de pe scena, cantareata si-a dat jos colierul negru de la gat si i l-a oferit unei fetite din primele randuri.

Cu un show energic si cu vocea puternica a lui Dolores O'Riordan -, desi a mai si "lasat-o" de cateva ori -, trupa The Cranberries a electrizat publicul, care o astepta de ani la Bucuresti. Si nu a fost in zadar asteptarea, pentru ca toate refrenele celebre s-au auzit, marti seara, la Zone Arena din Capitala.

Una dintre cele mai de succes trupe irlandeze, The Cranberries a revenit in forta, dupa sase ani de absenta. Dolores O'Riordan (voce), Noel Hogan (chitara), Mike Hogan (bas) si Fergal Lawler (tobe) au cantat impreuna din nou, pentru prima oara, la inceputul anului 2009, lucru care i-a facut sa inteleaga cat de mult si-au lipsit unii altora. Au revenit in formula de grup pentru un turneu in Europa si Statele Unite ale Americii. 2010 va marca si lansarea unui nou album, dupa ce anul trecut, The Cranberries a sarbatorit 20 de ani de activitate muzicala.