JOI

Vremea se va mentine in general instabila in estul, centrul si sudul tarii, unde, mai ales in timpul zilei, innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse de ploaie.

In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maximele vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 13 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

VINERI

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-estul tarii si la munte, unde va ploua pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5 si 13 grade. Spre dimineata, izolat se va semnala ceata.

SAMBATA

Cerul va fi temporar noros, iar izolat se vor semnala averse slabe de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 14 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Citeste cum va fi vremea astazi pe www.stirileprotv.ro!