De cativa ani incoace generatia tanara traieste la final de octombrie in spiritul sarbatorii de Halloween. Pustimea se pregateste temeinic pentru petrecerile tematice cu lampioane colorate si costume infricosatoare. Daca vreti sa organizati asa ceva acasa, fiti atenti la detalii. Incepem cu decoratiunile.

Trebuie sa cumparati obligatoriu dovleci sculptati si fantome autocolante. O sa dati pana intr-o suta de lei ca sa va impanziti toata casa.

Cum pisica sau catelul o sa participe obligatoriu la eveniment, nu ar strica sa ii luati o hainuta de vampir in stilul Dracula. Costa insa 90 de lei, dar o poate purta si la anul daca nu se rotunjeste.

Pentru copii oferta este variata. In functie de stilul fiecaruia, gasiti costume de Alba ca Zapada, Minnie Mouse, de muschetari sau de Robin Hood. Costa 150 de lei, dar se pot inchiria cu o treime din valoare.

Domnii in schimb sunt sfatuiti sa puna in cui jeansii si tricourile si macar in seara magica sa incerce o camasa cu dantela, o haina cu broderie aurita si niste pantaloni bufanti. Altfel nu au nici o sansa sa arate ca din povesti fie ele si unele de groaza.

Daca vreti sa fiti o pereche veritabila, o sa platiti 400 de lei pentru doua tinute.