De exemplu, exista atat http://www.engleza-online.ro, cat si http://www.englezaonline.ro, unde oamenii care controleaza respectivele portaluri se lauda ca ai parte de "cele mai bune cursuri de engleza online!".

Mai exista si http://www.limba-engleza.info/engleza.html, dar si http://www.cursuri-engleza.ro/romana/despre-noi.php.

Plimba-te putin si pe site-ul asta: http://www.learnenglish.org.uk!

Ai si http://www.internetpolyglot.com!

Daca vrei sa inveti si spaniola, ai mai multe portaluri numai bune la dispozitie!

De exemplu http://www.descopera-spaniola.ro/ sau http://www.cursuri-online.info/spaniola/.

Mai mult, pe http://www.linguasnet.com/ ai acces la ce limba vrei tu! Uita-te cu atentie AICI!

Ca sa nu fim rai, putem spune ca nici tarifele percepute de Institutul Cervantes nu sunt extrem de mari ... de speriat... adica in niciun caz ca acelea de la British Council.

Insa, ne intoarcem la ce e ieftin si bun... in cazul acesta ... gratuit!

Pe http://www.linguasnet.com/ poti participa gratis la cursuri de limba spaniola, engleza si portugheza. De exemplu, cursurile sunt pentru nivelul "incepator", cuprind cate 14 lectii si includ sectiuni de vocabular, animatie, jocuri, dar si exercitii interactive.

Alte cursuri de limba engleza gratis? http://www.livemocha.com/! Te poate ajuta sa inveti o limba din lista disponibila pe acest site si lista e luuuungaaaaaaaaa!

Revenind la Institutul Cervantes, si el dispune de un program virtual de invatare a limbii spaniole si nu numai - Aula Virtual de Español (AVE). Acesta te poate insa costa de la 25 de euro pe luna si poate ajunge la cateva sute de euro si cu alte cursuri la pachet.

Foarte mult!

Pentru limba franceza, ai http://www.descopera-franceza.ro!

Mai departe, pe: http://www.sharedtalk.com/, daca iti faci cont, vei gasi oameni care vor sa invete limba romana, iar tu iipoti invata de la ei franceza, italiana sau engleza intr-un schimb de experienta. Poate te si imprietenesti si ii vizitezi!

Revenind strict la franceza, intra pe http://www.franceza-gratuit.com/ si apoi poti raspunde foarte usor si explicit la intrebarea "Parle Français?"!