In cazul in care vor fi vandute toate biletele la gala in care Lucian Bute isi va pune in joc titlul IBF, se va realiza un record de audienta la nivel national pentru un eveniment sportiv organizat intr-o sala.

"La gala de pe 9 iulie, la Romexpo vor mai boxa reprezentantii Romaniei Jo Jo Dan, Bogdan Dinu si Viorel Simion. Pregatesc insa, si sper sa reusesc, una sau chiar mai multe surprize. In momentul in care va fi oficial va voi anunta cu siguranta. Nu vreau sa vorbesc inainte pentru ca foarte multe lucruri le voi lamuri in zilele urmatoare. Voi fi prezent in zilele urmatoare in Canada si pentru a fi alaturi de Adrian Diaconu, care are un meci foarte important cu Chad Dawson, iar daca acesta invinge atunci se poate bate iar pentru centura" a spus Obreja, citat de Mediafax.

Lucian Bute a „spart” 1.600 de euro pe o pereche de pantofi din piele de pisica de mare!

Pugilistul Lucian Bute isi va apara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, luptand impotriva francezului Jean-Paul Mendy in cadrul unei gale care va avea loc in Capitala, la Romexpo, in data de 9 iulie.