„Am initiat aceasta campanie la inceputul primaverii, momentul in care fiecare proprietar de casa incepe sau continua constructia avuta in plan. Mai mult decat atat, avand in vedere ca vremea se incalzeste si, odata cu ea, devenim mai relaxati si mai plini de imaginatie, am decis sa dam mana libera in totalitate clientilor. Daca pana acum promotiile Lindab propuneau anumite combinatii de culori, „E vremea acoperisului Lindab” inseamna maxima libertate creativa, toate culorile fiind disponibile”, a declarat Gratiela Dolea, consultant vanzari rezidentiale in cadrul Diviziei Profile a Lindab Romania.

Promotiile sunt valabile numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri, cu un profi inalt de 60 mm si asigura o rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant. Produsul este executat cu decupaj contur si este disponibil in mai multe variante de acoperire multistrat: poliester lucios (PE), High Built Poliester (HBPE) sau poliester mat (MPE).

Nordic 400 este fabricata din otel si are o gama variata de culori: 20!

Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.