Ducele si ducesa de Cambridge vor fi subiectul ultimului film produs de Motion Picture Corporation of America (MPCA), pentru Hallmark Channel. Cei doi vor fi protagonistii unei biografii romantate, care scoate la lumina culisele celei mai puternice monarhii din lume.

Jane Alexander va juca rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, bunica printului William. Actrita este cunoscuta pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" si "Toti oamenii presedintelui", pentru care a fost nominalizata la Oscar.

Jane Alexander este, totodata, castigatoarea a doua premii Emmy pentru partiturile din "Warm Springs", productia HBO, si "Playing for Time", difuzata pe CBS.

Dan Amboyer, un tanar actor care a debutat in serialul "Lege si ordine/ Law&Order" il va interpreta pe cel de-al doilea succesor al tronului britanic, William.

In ceea ce o priveste pe aleasa lui, Catherine Middleton, ea va fi interpretata de Alice St. Clair, o acrtita britanic aflata la inceputul carierei.

Regia este semnata de Linda Yellen, cea care, in 1982, a produs pentru CBS "The Royal Romance of Charles and Diana", telefilmul cu cel mai mare succes de audienta din istoria televiziunii, care i-a avut in prim plan pe printesa Diana si printul Charles.

Filmarile vor incepe luna aceasta, iar premiera mondiala este asteptata cu o saptamana inaintea comemorarii a 14 ani de la moartea printesei Diana, in luna august a acestui an.

MPCA este la al treilea proiect in Studiourile MediaPro. Compania americana a revenit in Romania, la scurt timp de la incheierea filmarilor pentru "Christmas at Castlebury Hall", in care Roger Moore a fost personajul principal. Primul proiect a fost "The Weapon" (2010), din distributia caruia a facut parte Jean Claude Van Damme.

Un alt film, intitulat "William and Kate" a aparut pe marile ecrane din Statele Unite pe 18 aprilie, iar pe 25 aprilie in magazinele englezilor. Pelicula a fost filmata in Los Angeles si a costat aproximativ trei milioane de lire sterline.

2 miliarde de oameni au fost martori la NUNTA SECOLULUI!

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, evenimentul avand o audienta globala estimata la aproximativ doua miliarde de oameni. Iar un milion de persoane au sarbatorit direct pe strazile londoneze.  

Evenimentul a avut loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, din 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Parintii lui William au divortat in 1996, iar printesa Diana a murit in urma unui accident de automobil, la Paris, in 1997. Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla, o veche prietena din tinerete.

Citeste si:

Cat a costat NUNTA SECOLULUI si pe ce loc se afla ea in topul celor mai scumpe nunti din istorie

Culisele nuntii regale. William si Kate si-au amanat luna de miere. Printul se intoarce la munca

Vezi cum a aratat rochia de 30.000 de dolari a ducesei de Cambridge