Cei pasionati de gadgeturi atipice au fost cuceriti anul acesta de un laptop care pare sa citeasca gandurile celui aflat in fata lui. Asta datorita unei camere cu infrarosu ce urmareste pupila, astfel incat computerul stie exact in ce punct al ecranului se indreapta ochii, deci, si atentia utilizatorului. Si poate fi folosit chiar si de cei care poarta ochelari de vedere. Singurul inconvenient ar fi insa pretul, care poate ajunge la cateva zeci de mii de dolari.


Un alt produs, lansat deocamdata ca prototip, e masina zburatoare X-Hawk, care il poarta pe sofer prin aer, la fel ca-n "Razboiul Stelelor".

Israelienii care au construit-o sustin ca e mai usor de manevrat decat un elicopter si se va putea strecura printre zgarie-nori. Iar minunea va inlocui cu succes ambulantele si taxiurile, dar i-ar putea cuceri si pe militari.

Pentru copii, vedeta incontestabila va fi Prietenul Fijit, cum a fost botezat simpaticul robotel care vorbeste, danseaza si reactioneaza daca vorbesti cu el sau il atingi. Jucaria hi-tech a fost lansata in urma cu cateva zile.