"Pentru a incuraja clientii sa foloseasca serviciul Apel Video, Cosmote a lansat o promotie. Pana la 31 decembrie, clientii pot efectua apeluri video in reteaua Cosmote folosind minutele in retea incluse in planurile lor tarifare pentru apeluri voce. De asemenea, tot pana la 31 decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile in retea, si apelurile video in retea vor fi gratuite", se arata intr-un comunicat al operatorului.

Dupa consumarea minutelor incluse in planurile tarifare, apelurile video in retea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fara TVA), in timp ce apelurile video in afara retelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fara TVA), pentru abonati, si cu 0,16 euro/minut, atat in retea cat si in afara retelei, pentru utilizatorii de cartela.

Pentru a putea initia apeluri video, clientii trebuie sa utilizeze un terminal compatibil 3G cu camera video, sa se afle intr-o zona cu acoperire 3G si sa solicite activarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului este gratuita.

In plus, clientii Cosmote au la dispozitie noua extraoptiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video catre reteaua operatorului si alte retele mobile nationale, la pretul de 2,60 euro/luna (fara TVA).

Clientii cartelelor preplatite pot activa extraoptiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraoptiunea avand o valabilitate de 30 de zile.

Noul serviciu va beneficia de o campanie de comunicare integrata care include TV, print, web si comunicare in magazine.

Cosmote Romania este al treilea operator local de telefonie mobila dupa numarul clientilor, dupa Orange Romania si Vodafone Romania.