Netbookul Asus Lamborghini VX6 este cel mai nou din gama sa laptopurile de clasa! Astfel, are o carcasa ce poarta insemnele producatorului auto Lamborghini si daca iti inchipui ca asemanarile se opresc aici, ei bine te inseli. Mic la statura, dar impunator, bolidul high-tech are curbe ample, dar ferme ce amintesc de elementele de design intalnite pe automobilele sport.

Netbookul este vandut in doua variante: alb si negru si costa mai mult decat un portabil din clasa sa, pe care il poti lua la circa 1.200-1.400.

Astfel, in magazinele romanesti poti lua un Asus Lamborghini VX6 cu 2.558 de lei sau chiar 2.499 de lei.

Modelul vine cu Windows 7 instalat si are un ecran cu o diagonala de 12,1 inci. Ce il deosebeste cu adevarat de netbookurile clasice? Difuzoare stereole cu tehnologie Bang&Olufsen.

Daca preferi insa un Ferrari, avem solutii si pentru tine: laptopurile Acer Ferrari. De un rosu pur, cu un procesor Dual-core puternic si memorie de 4 GB, modelul este perfect pentru cei care au nevoie de un exemplar redutabil. Un astfel de laptop costa 2.300 de lei.

Calutul cabrat, in varianta tehnologica, are 1,5 kilograme si o baterie pe masura - rezista si 6 ore in conditii de utilizare intensa, ca de exemplu filme si jocuri video. Iar daca adaugam si carcasa din fibra de carbon, atunci avem de-a face cu un adevarat laptop de cursa lunga.

Cum se vand bolizii high-tech?

Chiar daca per ansamblu, piata IT a scazut anul trecut, vanzarile de laptopuri si-a continuat trendul ascendent in detrimentul calculatoarelor clasice. In plus, segmentul de notebookuri exclusiviste - cele branduite cu marci celebre precum Ferrari - reprezinta doar 1% din vanzarile totale de portabile. Chiar si asa, producatorii spun ca este un sector relativ constant, insa preturile sunt inca destul de mari in comparatie cu laptopurile obisnuite, uneori diferentele ajungand si la 30%.