Noul iPhone 5 ar putea avea un ecran mai mare decat versiunea anterioara iPhone 4, potrivit Mashable. Iar acest lucru confirma intentia Apple de a crea un telefon tot mai subtire si cu un ecran vizibil imbunatatit, care ar putea fi acum chiar de 4 inci si care ar putea intra in competitie cu smartphone-urile cu ecran generos si care ruleaza sistemul Android!

Versiunile anterioare de iPhone au fiecare cate un ecran de 3,5 inci. De altfel, iPhone 4 are o rezolutie de patru ori mai buna decat versiunea anteriora, precum o tehnologie imprumutata de la iPad.

Camera foto mai performanta

Multe dintre modele de telefoane de top Andoid au o camera foto de 8 megapixeli, precum cea a Galaxy S, care contrasteaza cu cea de doar 5 megapixeli a iPhone. Iar cum trendul este ca mobilele sa aiba o camera tot mai performanta, iar smartphone-uri precum Leo creat de cei de la Altek are deja una de 14 megapixeli!

Tastatura fizica?

Telefoane inteligente de la Android sau Research in Motion (RIM) au variante cu tastatura fizica care te ajuta sa scrii mesaje sau sa trimiti mailuri mai rapid.Insa, de departe, cel mai neobisnuit zvon este o eventuala tastatura fizica. Si asta cu atat mai mult cu cat, in mod traditional, Apple a mizat tocmai pe telefoanele cu ecran tactil, deosebit de rapid si intuitiv, pentru a se diferentia de competitie.

sursa foto: www.phonereleaseinfo.com