Astfel, telefoane performante ajung sa fie scoase la vanzare la preturi cuprinse intre 300 si 400 de lei, camere foto - la 300 de lei, laptopuri de la 1.200 de lei si asa mai departe...

Intr-un caz de acest fel, descoperit de incont.ro. produsele se pare ca apartin companiei Ultra Pro Computers, care si-a pus lacate pe magazine de asta-vara.

Lantul Ultra Pro era administrat de compania K Tech Electronics, care avea datorii neachitate de peste 15 milioane de euro la banci si furnizori, fiind in incapacitate de plata.

ATENTIE! Super-oferta poate sa vina ea la tine si nu trebuie sa alergi tu dupa ea! De exemplu, angajatii de la o banca au primit o astfel de oferta de cumparare de la administratorul judiciar in cauza.

Banca Romaneasca este creditor al unei societati care se afla in procedura de insolventa, bunurile din inventar fiind garantii ale Bancii. In cadrul procedurii, administratorul judiciar vinde bunuri ale societatii, cu respectarea prevederilor legale aplicabile in cazul insolventei,” au explicat oficialii institutiei de credit in cauza.

Angajatii acestei banci au la dispozitie 4.900 de produse la super-oferta, din care pot alege la discretie, si pot si sa-si negocieze preturile de achizitie, sustin surse din cadrul insitutiei de credit respective!

LISTA COMPLETA cu produse o gasesti aici!

Ce gasim pe inventarul la care au acces angajatii bancii in cauza?

1. Calculatoarele au preturi pornind de la 930 de lei si pana la 1.700 de lei. Peste 20 de modele!
2. Laptop-uri. Cred ca aceasta este cea mai variata gama de produse de pe tot inventarul si gasim de la Acer cu 1.200 de lei pana la Dell - ultima generatie de laptop cu 3.500 de lei.
3. Telefoane, incepand cu 300 de lei si ajungand pana pe la 800 de lei, toate modelele de Nokia, Motorola, cateva de LG, Samsung etc.
4. Boxe de calculator si acestea la preturi variabile de la 20 de lei la 200 de lei.
5. Huse telefoane la 5 lei.
6. Camere web la 16 lei.
7. Imprimante care au preturi de pornire de la 200 de lei, dar pot ajunge si la 1.000 de lei.
8. Incarcatoare telefon, acumulatori - 300-400 de lei.

Si multe alte produse, in total aproximativ 4.900, scoase la vanzare de administratorul jhudiciar. LISTA COMPLETA cu produse o gasesti aici!