Plasma are o diagonala de 152 inch si poate fi achizitionata doar prin comanda, durata de livrare fiind de aproximativ cinci luni.

Plasma Full HD 3D profesionala de mari dimensiuni produsa de Panasonic este capabila sa reproduca cu mare acuratete orice continut video 3D si sa creeze privitorului senzatia ca este parte din scena afisata de ecran. Astfel, ecranul cu diagonala de 152 inch poate reda imagini umane in marime naturala.

Plasma profesionala face parte din noua gama de televizoare PDP profesionale Full HD 3D pentru care Panasonic accepta comenzi si care pot fi utilizate atat pentru vizionari de continut video 3D, cat si pentru redarea de imagini in 2D de o calitate superioara.

Pentru dezvoltarea noilor modele profesionale, Panasonic a imbunatatit tehnologiile pe care le utilizeaza la televizoarele cu plasma Full HD 3D VIERA recent lansate pe piata, si anume: cea mai mare rata de contrast nativ 5.000.000:1 la reproducerea zonelor de negru, tehnologia high-speed drive prin care a obtinut o uimitoare rezolutie a ecranelor PDP si tehnologia de reducere a suprapunerii incorecte a imaginilor(crosstalk reduction), element esential pentru obtinerea unor imagini 3D clare si bine conturate.

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale.