Native Union POP Phone costa doar 30$ si este un receptor identic cu cel de telefon clasic. Se monteaza la smartphone si functioneaza ideal pentru discutiile lungi la telefon.

iPod shuffle nu trebuie uitat. Costa 49$ in State, are o capacitate de stocare de 2GB si e excelent pentru cei care vor sa iasa la o alergare in parc de primavara.

Apple Wireless Keyboard costa 69$ si este perfect pentru cei care vor sa duca iPad-ul sau Mac-ul la "next level"

Pentru numai 65$ exista posibilitatea de a achizitiona o carcasa care iti transforma iphone-ul intr-o camera clasica. Totusi, daca tocmai ai trecut de la o camera clasica la iPhone, nu prea e de inteles de ce te-ai intoarce :)

70$ costa Sennheiser PX 100-II, o pereche de casti cu sune impecabil, iar pentru cei care prefera lectura in locul muzicii ca sa se relaxeze, Amazon Kindle E-Reader este ideal si costa 79$.

Canon A800 PowerShot e camera perfecta pentru pentru cei care pleaca des in vacanta si costa 89.99$, iar Camera Table Dolly, pentru numai 90$ este stativul ideal.

Amatorii de "old-school" se pot distra cu Lomokino 35mm Movie Camera. Costa 99$ si poti filma in alb si negru pe banda de 35mm.

Apple TV... in America e 99$. Ce stie sa faca? Orice :)) Tocmai de-asta e o super afacere.

Pentru 99.95$ Fitbit Ultra inlocuieste Nike Fuelband si iti monitorizeaza toate activitatile din timpuil zilei, iD91 iHome ipad costa 99.99$ si functioneaza ca un ceas desteptator de vis pentru iPhone, iPod si iPad.

Kogeto Dot te lasa pentru 79.99$ sa faci poze la 360 grade, pe care le poti edita apoi folosindu-te de Apple Magic Mouse, de 69$.