Iata mai jos o selectie a celor mai accesate site-uri necunoscute, comparate cu nume mari despre care aveam impresia ca sunt mai populare:

15. City-Data.com ofera statistici si date demografice despre orasele americane. Are 11,5 milioane de vizitatoti unici pe luna, adica mau mult decat mai celebrul Netflix.

14. Inbox.com ofera spatiu de stocare gratis de 30 de GB, cu mult mai mult decat ofera Gmail. 12 milioane de internauti il viziteaza lunar, mai mult decat UPS.com.

13. ChaCha.com este o comunitate care ofera raspunsuri la cele mai ciudate intrebari si reuseste sa adune lunar 12 milioane de vizitatori, mai mult ca site-ul de joburi CareerBuilder.com.

12. Evite.com ofera clientilor posibilitatea sa creeze e-carduri. 12,5 milioane de oameni intra pe el lunar, mai mult decat publicul site-ului MTV.

11. CoolMath-Games.com arata ca si cand ar fi fost facut in anii ’90, dar atrage 13 milioane de vizitatori unici pe luna. Adica dublu fata de Bloomberg.com.

10. Pe Squidoo.com gasesti idei de cadouri, retete sau recenzii, scrise de utilizatori. 14,5 milioane de utilizatori intra aici in fiecare luna, ceea ce este mai mult ca utilizatorii Reddit, de exemplu.

9. Aparent, MetroLyrics.com este site-ul unde gasesti versurile melodiilor preferate. Dar 14,5 milioane de oameni il viziteaza lunar, mai multi decat intra pe People.com.

8. HubPages.com se adreseaza “expertilor”, dupa cum se promoveaza cei care il detin, dar atrage 15 milioane de vizitatori unici pe luna, mai multi decat are MySpace si Cnet.

7. Legacy.com este un site pe care se gasesc anunturi mortuare si omagii aduse celor care nu mai sunt. 16 milioane de utilizatori unici il folosesc lunar, adica mai multi decat are CNN-ul.

6. DailyMotion.com este un site cu continut video, ceea ce-l face foarte popular in randul a 17 milioane de vizitatori in fiecare luna, mai multi decat are NFL.com.

5. Wikia permite utilizatorilor sa creeze pagini, ca cele enciclopedice, despre aproape orice. Are 18 milioane de vizitatori unici lunar, mai mult decat Apple.com.

4. Manta.com este un motor de cautare care contine profiluri de companii si se adreseaza companiilor. Atrage 23 de milioane de vizitatori unici pe luna, adica mai mult decat face AT&T's.

3. Reference.com, care include si Dictionary.com, ajunge la 28 de milioane de vizitatori pe luna, mai multi decat BankOfAmerica.com.

2. Go.com, un motor de cautare detinut de Disney, ajunge la 29 de milioane de vizitatori unici pe luna, mai mult decat Pandora si Comcast.

1. Ask.com este in continuare foarte popular printre internauti, avand in vedere ca atrage lunar 53 de milioane de vizitatori unici, mai mult decat reusesc New York Times and Yellow Pages impreuna.

Citeste si:

iLike IT: “Infectiile online”, de la mesaje porno pe Facebook, la spargerea conturilor bancare. Cum ne ferim de virusi pe internet VIDEO

600.000 de conturi Facebook sunt compromise zilnic. Cum iti deblochezi profilul

S-a schimbat ierarhia browserelor. Chrome de la Google a depasit Firefox si se apropie de Internet Explorer