Elementul de noutate l-ar putea constitui insa camera 3D. Potrivit site-ului din China, pozele publicate sosesc din regiunea Shenzhen, locatie in care se afla sediul mai multor producatori de componente ai companiei lui Steve Jobs.

Mai mult, se pare ca cei care au postat pe internet imaginile cu iPhone 5 au fost chiar angajatii care lucreaza la fabrica Foxconn din Shenzhen, considerata, de altfel, una dintre cele mai moderne din China.

Compania taiwaneza Pegatron Technology a anuntat saptamana trecuta ca a primit de la gigantul american Apple o comanda pentru 15 milioane de terminale iPhone 5, care trebuie livrate pana in luna septembrie. Mai mult, surse din interiorul companiei au declarat pentru Bloomberg ca iPhone 5 nu va fi foarte diferit de actualul terminal.

Conform zvonurilor care circula in piata, noul smartphone de la Apple va avea procesor A5, prezent, de altfel si pe tabletele iPad 2, si un ecran mai mare decat actualul iPhone 4.

Sursa foto: www.175wan.com

Citeste si:

Cei mai buni CEO-ul din ultimii 20 de ani. Cum au schimbat mediul de business fondatorul Apple sau cel mai urat banchet din lume

Ce surpriza pregateste Apple pentru toamna acestui an. FOTO