Intr-un moment in care Facebook nu se afla in cea mai buna situatie, din cauza scaderii consistente a pretului pentru o actiune pe bursa, Mark Zuckerberg a stiut sa "joace" in fata publicului si sa castige 7 miliarde de dolari intr-un discurs de numai 30 de minute, scrie site-ul de tehnologie Gizmodo.

Marti, Mark Zuckerberg s-a urcat pe scena TechCrunch, pentru un discurs de jumatate de ora, in care a abordat teme precum reclamele pe Facebook, moralul actual al companiei, regretele sale fata de HTML 5, importanta pietei telefoanelor mobile, unde a negat o aparitie a telefonului Facebook "si alte non-declaratii", cum le-a numit Gizmodo.

Desi lumea nu a reactionat in vreun fel spectaculos in fata sefului de la Facebook, pe piata actiunilor, discursul de jumatate de ora a reusit sa produca minuni.

Pretul pentru o actiune Facebook a crescut cu 15 procente, pana la 22%. "Sa o luam altfel, Zuck a reusit sa aduca pentru compania sa 4 milioane de dolari pe secunda prin acel discurs, adica 7 miliarde de dolari in total.", mai precizeaza sursa citata.