De Virgilio plateste in mod normal aproximativ 80 de dolari pe luna, asa ca a fost extrem de surprins de factura pe care o primise. Nu intelegea de ce fusese taxat atat de mult. Mai mult, el sustinea ca tot ceea ce facea era sa urmareasca March Madness (campionat de baschet, care are loc in Statele Unite) si se gandea de unde ar fi putut avea factura respectiva.

Facand niste calcule simple, De Virgilio a ajuns la concluzia ca ar fi trebuit sa comande in jur de 1,6 milioane de filme pentru a ajunge la exorbitanta suma de 16,4 milioane de dolari, pe care o datora, potrivit companiei Time Warner. Asa ca le-a cerut explicatii reprezentantilor firmei.

Imensa factura s-a dovedit a fi, in final, o eroare umana. Un angajat al companiei a tastat gresit suma datorata si o scrisoare a fost trimisa automat catre De Virgilio, potrivit oficialilor Time Warner.

Compania i-a cerut public scuze americanului pentru greseala facuta, spunand ca “va discuta cu clientul pentru a rezolva situatia neplacuta prin care acesta a trecut".

Fondata in 1990, prin fuziunea companiilor Time Inc. si Warner Communications, Time Warner este cea mai mare companie media din Statele Unite ale Americii.

Compania Time Warner
are ca divizii companiile: AOL, Time Inc., Time Warner Cable, Home Box Office, Turner Broadcasting System si Warner Bros.