Google lanseaza editia din acest an a concursului Google Code Jam, o competitie in care se intrec in maiestrie programatori profesionisti si studenti din intreaga lume, se arata intr-un comunicat al companiei.

Daca te simti in stare sa scrii coduri informatice in timp record si sa propui, totodata, rezolvari pentru algoritmii complecsi, atunci nu mai sta pe ganduri.

Anul acesta, startul incepe pe 6 mai si presupune patru runde online. Cei mai buni 25 de concurenti care se vor califica in urma acestor probe, vor zbura direct in capitala Japoniei, la Tokyo, acolo unde isi vor disputa premiul de 10.000 dolari, pe care il va castiga insa cel mai bun IT-ist, cat si titlul de campion Code Jam.

Inscrierile la concursul organizat de gigantul IT au inceput de pe 7 aprilie si dureaza pana pe 7 mai, ora 01:00 a.m. (ora Romaniei). Asa ca trebuie sa te grabesti daca vrei sa participi la competitie.

Informatii suplimentare despre calendarul complet al competitiei gasesti AICI.

Conditii de inscriere la Google Code Jam

Prima conditie pe care trebuie s-o indeplinesti pentru a te inscrie la acest concurs este sa ai 18 ani si sa fii student ori sa lucrezi pe o pozitie de programator. Cei care nu sunt majori, dar sunt pasionati de tehnologie si informatica, pot participa doar la prima runda de calificare si au posibilitatea de a castiga tricouri oferite de Google.

Cei 25 de finalisti, care vor calatori in Tokyo, vor trebui sa aiba documentele necesare pentru a ajunge in arhipelag (acte, pasaport, viza etc.). Aceia care nu vor putea face acest lucru vor fi insa descalificati.

Concursul se va desfasura online, in limba engleza.

Vezi AICI mai multe informatii despre inscriere!