La doi ani de cand IBU Pro Tv lua decizia strategica de a separa continutul de stiri de cel axat pe entertainment de cea mai buna calitate, www.stirileprotv.ro isi consolideaza pozitia de lider al site-urilor de stiri generaliste din Romania, devansandu-si principalii contracandidati atat ca numar de utilizatori unici zilnici, cat si in ceea ce priveste vizitele si afisarile.

Cresterea spectaculoasa de la o luna la alta s-a datorat atat accentului pus pe continutul video exclusiv, cat si atentiei deosebite acordate celor mai importante evenimente ale zilei. Astfel, utilizatorii au putut urmari live pe  www.stirileprotv.ro singura cadere a unui guvern din Romania prin motiune de cenzura, evenimentele tragice din Polonia, comemorarea lui Michael Jackson sau haosul de la Maternitatea Giulesti. Pe 14 iulie 2010, site-ul www.stirileprotv.ro inregistra un record absolut de trafic: nu mai putin de 234.252 unici si 1.145.587 de afisari intr-o singura zi.

Stirileprotv.ro si Protv.ro aduna impreuna peste 200.000 de utilizatori unici zilnici, rezultat ce surclaseaza site-urile oricarei televiziuni din Romania si arata inca o data de ce IBU Pro Tv este unul dintre cei mai importanti publisheri din Internetul romanesc, cu o medie zilnica de 600.000 de unici.

De asemenea, in acest an, IBU Pro Tv a mai lansat inca doua site-uri, care dezvolta subiectele marca www.stirileprotv.ro in doua nise distincte: www.crimetime.ro si www.incont.ro.

Mai mult decat atat, IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A, va relansa in aceasta toamna doua site-uri: www.procinema.ro si www.protv.ro.

IBU Pro Tv, opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro, www.incont.ro sau www.crimetime.ro.