"Am constatat ca pagina a disparut brusc", a declarat el, precizand ca politia avea pagina pe Facebook de doar sase zile.

"Am contactat Facebook si ne-au spus ca nu au o explicatie pe loc", a continuat Jens Gregersen.

Pagina a reaparut marti dupa pranz, cu inscriptia "Dragi prieteni Facebook, am revenit!". Dupa investigatie, politia a aflat ca reteaua sociala a vizat pagina sa din eroare. "Facebook a luat decizia de a inchide pagina ieri (luni) seara, deoarece au apreciat ca nu este pagina oficiala a politiei", a explicat reprezentantul politiei.

In opinia sa, Facebook a luat masura dupa ce a observat ca unul dintre consultantii care lucreaza pentru pagina Facebook a politiei lucreaza si pentru alte societati. "Si-au exprimat regretul, si-au cerut scuze si au promis ca nu vor mai face niciodata", a mai declarat purtatorul de cuvant.

Politia daneza avea marti 2.142 de "fani" pe Facebook. Ea si-a propus sa atinga 15.000 in trei luni, potrivit lui Gregersen.

Citeste si:

Verdict pe logo-uri, in viziunea unui copil de 5 ani. Branduri celebre, puse la pamant VIDEO

Reactia incredibila a celor de la Apple la acuzatiile de exploatare a angajatilor chinezi: "Stim de 4 ani, dar sistemul de convine"