In decursul unui an, numarul de vizitatori ai Google intr-un interval de o luna a crescut cu 8,4%, atingand cifra de un miliard de unici.

In aceeasi perioada, Microsoft s-a mentinut pe pozitia a doua, cu 905 milioane de utilizatori, in crestere cu 15 procente.
Pe locul trei se afla reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg, numarul vizitatorilor Facebook avansand luna trecura cu 30%, ajungand la 714 milioane.

Si Yahoo! face parte din topul celor mai accesate site-uri din lume. Yahoo! a atras in aceeasi perioada 689 milioane de vizitatori, in crestere cu 10,8% comparativ cu aceeasi perioada din 2010, compania fiind devansata de Facebook in luna octombrie.

Estimarile comScore se bazeaza pe un esantion mondial de doua milioane de utilizatori ale internetului, metoda fiind similara calcularii ratingurilor de televiziune de catre compania Nielsen.

Pana in acest moment, purtatorul de cuvant al Google a refuzat sa comenteze informatiile aparute.

comScore a inceput sa masoare traficul de vizitatori ai site-urilor de Internet la inceputul lui 2006, cand Google avea circa 496 de vizitatori unici pe luna. La momentul respectiv, Microsoft, cu motorul sau de cautare MSN si site-urile de continut, se afla pe primul loc, cu 539 milioane de utilizatori.

Citeste si:

Cum arata cele mai cool birouri din lume. De ce facilitati se bucura angajatii celor mai creative companii. FOTO

Cum salvezi o companie de la cadere. Ce miscari a facut CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, pentru a repune pe picioare cel mai mare lant de cafenele din lume

Google, parteneriat cu biblioteca Marii Britanii. Editorii american se opun. Vezi de ce