Utilizatorii pot alege liste care contin celebritati, jurnalisti si alte personalitati care si-au deschis un cont Google+. Mai mult, listele pot fi sortate si dupa domeniul de interes: distractie, fotografie sau arta. In aceste cercuri ii poti gasi pe Paris Hilton sau Ashton Kutcher, dar si antreprenori precum Richard Branson si jurnalisti precum MG Siegler.

Craig Kanalley, jurnalist la Huffington Post, spune ca aceste liste ar putea sa ii supere pe anumiti utilizatori si se va crea un decalaj intre vedetele care aduna tot mai multi prieteni si cei care nu figureaza pe aceste liste, al fel cum s-a intamplat si in cazul Twitter.

Cei de la Google spun ca, in curand, vor adauga si alte categorii, iar listele vor fi mai flexibile. "Pentru a ramane pe o lista, utilizatorul va trebui sa posteze costant continut. Nimeni nu ajunge automat pe aceasta lista. In primul rand vrem sa ii ajutam pe utilizatori sa ii urmareasca pe cei care au ceva interesant de spus", spune Bradley Horowitz, seful departamentului de produs al Google+.

Listele vor continua sa se schimbe. La inceput, ele vor afisa continut diferit in functie de regiunea din care provine utilizatorul. Horowitz spune ca Google+ vrea sa ii ajute pe oamenii din aceasi zona sa interactioneze tinand cont de interesele comune.

Citeste si:

Grecia va da faliment pana in martie anul viitor. Cum vede un economist de la FMI viitorul Europei

Economia Venetiei se scufunda, la propriu