In prezent, sunt peste doua milioane de aplicatii disponibile pe piata, iar numarul de download-uri creste exponential de la luna la luna. Ritmul de dezvoltare a tehnologiei pare cu atat mai spectaculos cu cat, in trecut, oamenii se intreceau in diverse speculatii privind nivelul pe care il va atinge progresul tehnologic in anii 2000.

Una dintre viziunile lor este subiectul unui viral care circula pe internet de cateva zile: http://www.tare.ro/daptonerecords/5345495-senzational-telefonul-mobil-anticipat-de-romani-in-anii-60

Inovatia anticipata in acest clip a fost transformata in realitate de Mediafax Group, prin lansarea aplicatiei GoListen, care le citeste utilizatorilor stirile, oriunde s-ar afla. Astfel, acestia economisesc timp si afla rapid ultimele noutati din toate domeniile. In masina, prin simpla conectare a telefonului la sistemul audio, prin Bluetooth sau prin cablu, utilizatorii nu vor mai simti ca pierd timpul in trafic.

Aplicatia se deosebeste semnificativ de un simplu post de radio, prin faptul ca le ofera utilizatorilor sansa de a face singuri selectia stirilor pe care vor sa le auda, de pe cele mai bune site-uri de stiri generale, economie, sport si monden. Mai multe informatii despre aplicatia Go Listen gasiti aici.