Nokia Oro va avea rama si tastele placate cu aur de 18 carate, tasta de meniu decorata cu cristale de safir, iar carcasa acoperita cu piele. Telefonul in culori stralucitoare dispune totodata de o camera de 8 megapixeli si de un ecran AMOLED de 3,5 inchi din sticla cu strat protector.  

“Nokia Oro este o combinatie exceptionala intre maiestrie si materiale exclusive. A fost creat cu pasiune pentru detaliu, de la finisajele din aur, tasta de meniu din cristal de safir pana la stratul din piele ce acopera partea din spate a carcasei”, a spus Alessandro Lamanna, Vicepresedinte de Marketing al Nokia Romania.

Pachetul de vanzare Nokia Oro include si o editie placata cu aur de 18 carate a setului cu casca Nokia J Bluetooth, premiat in industrie. Nokia J este dotat cu tehnologia “Always Ready”, care le permite utilizatorilor pana la trei luni de autonomie in regim de asteptare intre incarcari.

Noul produs fabricat de Nokia va intra pe piata romaneasca din 15 iulie, avand ultima actualizare de software Symbian Anna, precum si un browser si harti Ovi optimizate.

In fiecare zi, peste 1,3 miliarde de oameni comunica intre ei prin terminalele Nokia – de la telefoane mobile accesibile, optimizate pentru voce, la smartphone-uri avansate, conectate la internet, comercializate in aproape toate pietele din lume.