"Suntem deja prezenti in casele clientilor nostri cu servicii de televiziune sau internet, am lansat anul trecut primul canal tematic - Dolce Sport, iar incepand de astazi vom oferi divertisment video prin Dolce TV online", a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv Strategie si Comercial Rezidential Romtelecom.

Platforma Dolce TV Online include trei sectiuni: Filme, TV si Sport.

Poti gasi si 200 de filme disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variaza intre 1,1 si 1,9 euro cu TVA, dar si aproape 1.000 de trailere ale celor mai recente productii, stiri si programele cinematografelor.

Cat costa sa vezi un film pe site-ul Romtelecom

Plata pentru continutul la cerere se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin serviciul de plati online PayPal. De exemplu, printr-un SMS in valoare de 5 euro plus TVA ai acces la un numar de filme si emisiuni de aceasta valoare.

In plus, in fiecare luna, in cadrul sectiunii Filme, utilizatorii vor putea viziona gratuit si cel putin cinci filme de succes.

In cadrul sectiunii TV, utilizatorii au la dispozitie, direct de pe computer, atunci cand doresc, continut TV live sau inregistrat, iar in sectiunea de live web TV - emisiunile a peste 15 posturi.

Romtelecom face parte din grupul elen de telecomunicatii OTE, care detine 54,01% din actiunile companiei romanesti. La Romtelecom este actionar si Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (45,99%).

Pe de alta parte, OTE mai este prezent pe piata romaneasca prin divizia locala a operatorului de telefonie mobila Cosmote, dar si prin reteaua de magazine Germanos. Principalul actionar minoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom.