Si iPhone 4 alb poate fi cumparat la aceleasi preturi ca versiunea pe negru, iar costul abonamentelor ramane acelasi. Singura diferenta este traficul de internet nelimitat, adica operatorul promite aceeasi viteza si dupa ce consumi numarul de GB inclusi in abonament.

Orange devine astfel primul operator de la noi care ofera internet fara nicio limita de trafic. Telefonul poate fi cumparat deocamdata doar din magazinul online al Orange, iar promotia este valabila pana pe 6 mai.

Ce oferta ai la iPhone 4 negru

Daca vrei un iPhone 4 pe negru la Orange, cel mai ieftin model costa 219 de euro cu abonament pe doi ani, in valoare de 23,20 euro, redus cu 20%. De acesti bani ai 200 de minute nationale, 1.200 de minute in retea, 900 de SMS-uri in retea, 50 MMS-uri nationale si internet pe mobil nelimitat.

Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii. Clientii primesc reducere de 20% la taxa de abonament in primele 3 luni, in cazul contractelor pe 12 luni, si 20% reducere pana la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.

Iar cel mai scump telefon te costa 425 de euro, cu abonament pe doi ani.

La Cosmote in schimb, poti sa-ti iei un iPhone 4 la liber si sa-ti alegi un abonament cu internet inclus sau chiar o cartela. Iar de la lansarea telefonului pe piata in decembrie si pana in martie, s-au vandut 2.500 de telefoane iPhone. "Pana acum am vandut 2.500 de telefoane iPhone, din toate modelele aparute pana acum", declara, in martie, Panos Makris, directorul comercial al companiei.

In plus, 10% din telefoanele vandute de Cosmote sunt smarpthone-uri.

iPhone 4, lansat concomitent de Cosmote si Vodafone

Dupa ce Orange a avut luni de zile exclusivitatea la vanzarea telefoanelor iPhone in Romania, Cosmote si Vodafone au introdus, in noaptea de 16 spre 17 decembrie 2010, terminalul si in oferta lor.

Cosmote a pus in vanzare telefonul iPhone 4 la preturi intre 739 si 2.679 de lei, in functie de abonament.


 
Cea mai ieftina varianta de iPhone este cea de 16 GB, utilizatorii avand posibilitatea sa cumpere telefonul la pretul de 739 de lei, impreuna cu un abonament pe doi ani in valoare de 48,36 de euro pe luna (Cosmote Adventure).

Citeste si iPhone, iPad si telefoanele cu soft Android stiu totul despre tine! Ce aplicatii iti urmaresc fiecare miscare

iPhone 5 prinde contur si intra in stadiul de testare

La Vodafone un iPhone 4 te costa 199 de euro cu abonament pe un an, in valoare de 39 de euro pe luna.