Este vorba despre telefoanele iPhone 3GS de 16 GB, BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Bold 9700, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, Samsung i5700 si LG GW 620, care sunt la oferta, dar numai impreuna cu abonamentele Orange de la 8 euro/luna si cu optiunile My Smartphone sau BlackBerry, se arata intr-un comunicat al Orange.

De exemplu, iPhone 3GS de 16 GB este disponibil la 199 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 12 si cu optiunea My Smartphone pe 24 de luni, in timp ce impreuna cu abonamentul Pantera 26 poate fi achizitionat cu 99 de euro (TVA inclus).

Modelul BlackBerry Curve 8520 costa 19 euro (TVA inclus) cu abonamentul Delfin 20 si cu optiunea BlackBerry de 12 euro.

Totodata, Orange lanseaza in premiera o optiune dedicata utilizatorilor de smartphone-uri in roaming: Travel Data Daily Smart ofera 10 MB la 5 euro (TVA inclus) pentru acces pe mobil la e-mail si internet in Uniunea Europeana si in Elvetia.

Dupa consumarea traficului inclus, optiunea Travel Data Daily Smart se reactiveaza automat atunci cand se initiaza o noua conexiune de date, astfel incat utilizatorii de smartphone-uri vor continua sa beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul optiunii.

Travel Data Daily Smart poate fi activata de catre clientii care utilizeaza deja una dintre optiunile sau pachetele dedicate smartphone-urilor (optiunile My Smartphone, BlackBerry de la 12 euro sau abonamentele iPhone, Pantera 26 , Pantera 45 si Pantera 80).

La fel ca Travel Data Daily Start care ofera un pachet de 2 MB la 2 euro, optiunea Travel Data Daily Smart lansata astazi face parte din portofoliul Orange Travel si este o oferta unificata ce va fi disponibila in toate tarile in care Orange este prezenta.

Orange are peste 10 milioane de clienti in Romania.